Levenscoaching

Wat is levenscoaching

Laat ik eerst vertellen wat levenscoaching niet is… Een lifecoachingtraject is niet bedoeld als oplossing voor zware, psychische problemen, ernstige verslavingen en depressies. Als lifecoach bied ik voor deze zaken geen eenzijdige begeleiding.

Daarentegen kan deze vorm van coaching wel als ondersteuning dienen als je al psychische ondersteuning en behandeling krijgt. Je kan dit bespreken met je behandelaar.

lifecoach

Wat is het dan wel

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Hoe los je de situatie op waar je uit wilt komen? In de hele grote brei van woorden, gevoelens en patronen, houd ik je een spiegel voor. Dat kan heel confronterend zijn. De kracht van lifecoaching is dat we samen verschillende technieken toepassen waardoor je zelf de antwoorden op je vragen vindt. Met die antwoorden kan je bewust de situatie veranderen.

Samen op zoek naar jouw antwoord

We gaan samen op pad, maar ik ben niet degene die jou gaat vertellen hoe je het moet doen. Ik ga je geen oplossingen aandragen. Ik ben namelijk niet de expert op het gebied van jouw leven. Natuurlijk kán ik je vertellen hoe je het moet doen, maar dat ga je toch niet van me aannemen als je ook maar een beetje eigenwijs bent. Of het verdwijnt in de kast omdat je er niks mee kan, want het is mijn idee en niet dat van jou.
Belangrijk is dat het antwoord uit jezelf komt. Ik faciliteer daar bij.

vrijblijvend

Kennismakingsgesprek

Het is belangrijk dat we een klik hebben en dat je je op je gemak voelt bij mij. Je hoeft het niet met alles eens te zijn wat ik zeg, maar je moet je in ieder geval veilig voelen. Daarom is altijd iedereen welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.